2 stjernerRødvin

Rondo/Regent, Region Sjælland, Annisse Vingård, 2006, 12% (Sjælland, Danmark)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
500 ml: 149,00 hos Annisse Vingård

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske velduftende vin med en ikke overbevisende balance i munden.

Mørk og tæt farve. Duft med fin balance mellem vin og fad (vinen er lagret på nyt fad i 4 1/2 måned). Smagen overbeviser ikke, er mindre givende end duften antyder, og Helle bryder sig ikke om den. God friskhed, men syren i eftersmagen har et umodent skær.

Med luftning bliver vinen tør og mere ram i det, især eftersmagen er præget af bitre, noget beske og umodne tanniner, der strammer til.

Den fysiske fornemmelse i munden er generelt meget slank og en anelse vandig.

Juni 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.