1 stjerneRødvin

Rødvin, Cuvée Traditionelle, Region Sjælland, Frederiksborg Vin, 2006, 12% (Sjælland, Danmark)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
500 ml: 200,00 hos Frederiksborg Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ringe vin med forfærdelig - ja vi er nødt til at bruge det ord - lugt, bedre smag og aggressiv syre. Fremstillet af 80% Rondo og 20% Léon Millot lagret 6 måneder på nye franske barriques.

Ubehagelig næse med gummi og et kemisk præg i front. Også smagen har gummi og noget syntetisk med lidt frugt tittende frem nedenunder. Vi kan, trods det at der angiveligt er anvendt nye fade, ikke spore nogen som helst fadpåvirkning, hverken i smag eller struktur.

Vinen er syrlig, og på et tidspunkt giver den et eddikesyre-agtigt pift fra sig. Ubehageligt. Tanninerne forbinder sig ikke med vinen, giver den ikke struktur men mærkes kun som en rå og umoden fornemmelse på tænderne.

Vinen har lille krop, hvilket ikke passer så godt med den forholdsvis mørke smag.

Juni 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.