3 stjernerRødvin

Rocca Saracena, Sangiovese di Romagna Superiore Riserva, Bartolini, 2001, 13,5% (Emilia Romagna, Italien)

Kvalitet-pris: OK
75,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Er fra startende ekstremt tør og meget lukket. Sangiovese druens sammensnerpende virkning er tydelig. God koncentration.

Vinen åbner noget, ganske langsomt, og den finder sig selv i pæn harmoni, om end den er temmelig reserveret i sit udtryk - rigtig imødekommende bliver den aldrig i den tid det tager for os at tømme flasken. Hvis man er meget opmærksom, kan man efterhånden ane en parfumeret duft hen ad violer.

I og med hvad der forekommer at være en traditionel produktionsstil, kan det sagtens tænkes at vinen ved nogen lagring vil give noget mere fra sig ved nogen lagring. Det er også muligt at den fastholder det noget tilbageholdte udtryk.

Decideret madvin.

Januar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.