2,5 stjernerRødvin

Ro 06, Bordvin, Annisse Vingård, 10,5% (Sjælland, Danmark)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
500 ml: 89,00 hos Annisse Vingård

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Navnet Ro 06 skyldes at der, når det drejer sig om klassificeringen bordvin, ikke må anføres druesort og årgang. Men det er klart, at "Ro" hentyder til Rondo, og at "06" hentyder til 2006.

Duft af røde bær og hest. Også smag af røde bær med god friskhed. Bitter eftersmag, der noget af tiden har en ubehagelig ram karakter.

Både farve, duft- og smagstype er lysere end hvad vi har mødt i de andre smagte vine fra Annisse Vingård, og alkoholen er helt nede på 10,5%. Den lysere smag udgør dog her i relation til den lille struktur og slanke krop en mere harmonisk helhed, end når Rondo antager et mørkere og mere koncentreret udtryk.

Endnu en gang i forbindelse med Rondo er der grundet subjektive smagsforhold to stjerner fra Helle. Da den bitre eftersmag tenderer mod at opløses med luftning, kniber jeg mig lige op på tre stjerner.

Juni 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.