3 stjernerRødvin

Ripa d'Orcia, Orcia, Castello di Ripa d'Orcia, 2005, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
97,00 hos fiasco-vine.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velsmagende vin med højt tanninniveau, fremstillet af Sangiovese, Cabernet Sauvignon og Merlot, lagret nogle måneder på barrique.

Umiddelbart efter åbning fremstår vinen som et virkelig velsmagende blend af de tre druesorter. Italiensk stil med smag, der i bedste forstand, peger mod det internationale.

Fra at forekomme harmonisk struktureret sker der det med luftning det, at tanninen træder for meget i forgrunden, og da den tilmed er af bitter og ret hård observans - meget i stil med at tygge på en vindruekerne - ender vinen med at fremstå mindre balanceret end den umiddelbart gav indtryk af.

December 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.