3 stjernerRødvin

Rioja Reserva, Muga, 2016 (Spanien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
199,00 hos Dahls Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Var vinen helt som den skulle være? Havde den evt. en ganske let proprelateret fejl, der har hevet smag ud af den? Eller var den blot inde i en lukket fase? - Vi har før smagt vinen i en anden årgang i samme alder, og den var tæt på fremragende. Så vi tager forbehold for vores anmeldelse.

Vinen var duftsvag. Smagen var tør, temmelig lukket og uden nævneværdige Rioja-karakteristika. Pæn friskhed. Den hiver lige akkurat tre stjerner hjem.

Glas: Zalto bordeaux.

NB. Man får ved sammenligning af de forskellige forhandleres priser et godt indtryk af, hvordan Laudrup Vin driver forretning. Og Michael Laudrup forekommer ellers at være sådan en sympatisk mand.

November 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.