Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Rioja Reserva, Bodegas Campillo, 2010, 13,5% (Spanien)

Kvalitet-pris: OK
99,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen var efter åbning meget tør og noget ugivende. Da vi kun smagte på den et kvarters tid før maden, kan vi ikke afgøre, om vinen udviklede sig meget positivt, eller om samspillet med vores (ikke for stærke) thaimad bragte smage frem, som vinen ikke ville have uden mad - eller begge dele. Men vinen var et perfekt match til and marineret i bl.a. sojasovs, fiskesovs, sherry, sesamolie og frisk ingefær.

Vinen er ind imellem på tilbud til 60-70 kr.

Glas: Zalto universal.

Juli 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.