5 stjernerRødvin

Rioja, Gran Reserva 904, La Rioja Alta, 2010, 13,5% (Spanien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
1500 ml: 899,00 hos Atomwine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget helstøbt vin med en for Rioja bemærkelsesværdig elegance.

Vidunderlig, stor og klassisk Rioja-duft med flot syntese af vin og fad. Ædel, forfinet og nuanceret, når den har trukket luft.

Lige efter åbning fremstår vinen ikke helt balanceret, men efter en times luft (efter ophældning i glasset) finder den sig selv i stor harmoni med god syre og blide, helt integrerede tanniner. Den har fylde på en diskret, elegant og slank måde. Meget velsmagende.

Skøn vin.

Glas: Zalto bordeaux.

Bemærk: Vi har smagt vinen fra en 750 ml flaske.

September 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.