3 stjernerHvidvin

Riesling, Alsace, Domaine Mittnacht-Klack, 2002, 12,5% (Alsace, Frankrig)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
59,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Riesling fans ynder at tilbede duften og smagen af petroleum i veludviklede Riesling vine. Helle siger, at hun har smagt herlige Riesling vine, hvor petroleums-aspektet har været til stede. Så heldig har jeg ikke været. Og jeg bryder mig ikke om den smag i en hvidvin.

Nu er denne smag ikke særlig udtalt i nærværende vin. Faktisk er vinen ganske glimrende, men den befinder sig i et overgangsstadie, hvor petroleumen begynder at vise sit fjæs.

God fylde og renhed, blomstrende dufte og smage. Smagen er overvejende i de gule frugters genre: pære, melon, ananas - og så den der petroleum. Dejlig friskhed og tilpas med alkohol.

Selv om vinen ikke lige rammer vores smag, så må vi sige, at man her får ganske meget vin for pengene.

April 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.