Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Umiskendeligt vellavet og velsmagende men også ganske sød vin.
Vinen er fremstillet af ca. 80% Tempranillo, 15% Cabernet Sauvignon og 5% Merlot lagret 18 måneder på Allier barriques, heraf ca. en tredjedel nye. En af ejendommens ønologer er Peter Sisseck.
Cremet duft af timian og crème de cassis. Meget åbent velsmagende, solmoden med solbær, crème de cassis og et meget forførende fadpræg. Blid og meget mælket syre, tilbagetrukne og silkebløde tanniner, der giver en temmelig glat mundfornemmelse. Meget slikken stil ind imellem med toner af flødekaramel. Trods den høje alkoholprocent fremstår vinen helt ualkoholisk.
Tre stjerner fra Helle, der finder vinen alt for sød og mættende, hvilket jeg godt kan følge. Men den høje grad af velsmag og vellavethed giver hos mig uvægerligt en stjerne mere.
Bemærk: Den vin, vi har smagt, var fra 750 ml flaske. Vine udvikler sig forskelligt i forskellig størrelse flasker.