4 stjernerRødvin

Ribera del Duero crianza, Montebaco, 2011, 14% (Spanien) L-01

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
179,00 hos vildmedvin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin fremstillet af 100% Tempranillo lagret 13 måneder på barriques af fransk og amerikansk eg.

Duft og smag domineret af solbærlikør og fløde. Moden og med fedme. Det kan altsammen lyde vammelt, men vinen fremstår med fin balance og pæn friskhed. Fine og modne tanniner dukker op med luftning.

Bemærk: Den smagte flaske er købt i Spanien, og da vi ikke kender producentens aftapningspolitik, kan vi ikke vide om den her i landet forhandlede vin opfører sig som vores vin.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.