Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Ribera del Duero crianza, Manso, 2014 (Spanien)

Kvalitet-pris: OK
129,00 v. 6 fl. hos D'Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ok lille Ribera del Duero. Duft og smag med mørke bær, hen ad modne brombær, afrundet af fadlagringen. Mærbare tanniner, der bløder ud ved luftning. Moderat friskhed. Lidt lukket og uklart udtryk.

Vinen er smagt få dage efter at den er transporteret på tværs af landet. Vi kan ikke vide, om vinen ville have performet mere åbent og klart, hvis den havde fået lov at hvile længere efter rejsen.

Glas: Zalto bordeaux.

November 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.