4 stjernerRødvin

Ribera del Duero, Conde de San Cristóbal, 2004, 14,5% (Spanien) L-2004

Kvalitet-pris: OK
1500 ml: 369,00 hos A Vinstouw
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Umm, en lækker vin. Fyldig, velstruktureret og overordentlig velsmagende.

Flot og let krydret duft med bær og sødme. Tæt, mørk og vinøs frugt, pæn syre og tanniner, der for det meste forekommer velintegrerede, og til tider tager de sig lidt god plads og vrider vinen lidt i den tørre retning. Meget flot samspil med fad. Velbygget og harmonisk.

Et virkelig godt glas til en god bøf.

Fire meget store stjerner.

Tilproppet holder vinen sig helt uden problemer og uden at vise tegn på iltning et døgn, hvis 1,5 liter er for voldsomt på en gang.

Juni 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.