4 stjernerNyvurderingRødvin

Ribera del Duero, Comenge, 2003, 13,5% (Spanien)

Kvalitet-pris: OK
119,00 (109,00 v. 12 fl.) hos Solarex Wines (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi anmeldte vinen første gang i oktober 08, hvor den fik tre stjerner. Det trak dengang en stjerne ned, at vi fandt vinen for fløde-sød og marmeladeagtig. Men nu 15 måneder senere er der mere balance i tingene, og vi finder vinen rigtig lækker.

Duft af solbærlikør, smør og fløde.

Vinen er meget velsmagende og helt åben. Solbær på vaskeægte spansk manér (vinen er fremstillet af 100% Tempranillo), et touch tranebærsyltetøj, som skaber god dybde, og en del smør og fløde. Selv om det søde fadpræg er markant, så fremstår druekarakteren med klarhed, der er god tørhed også, og vinen er grundlæggende meget harmonisk.

Meget blød og lækker vin med høj drikbarhed.

Januar 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.