4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

Ribera del Duero, Aalto, 2007, 14,5% (Spanien)

Kvalitet-pris: OK
250,00 hos DK Wine Import
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget flot, moderne og ganske overvældende vin.

Duft og smag af solbærlikør dominerer duft og smag til at begynde med. Vinen er meget flot bygget med stor harmoni og ædle tanniner.

Med luftningen kaster vinen klædeligt lidt af likøren, og sødmen er flot tøjlet og holdes i ave af fin syre.

Der er fire stjerner fra Helle, der finder vinen for kraftig og mættende, og jeg skulle heller ikke have mange milimeter mere af noget som helst, før jeg ville opleve det samme. Men jeg synes, det er et imponerende og flot glas vin af høj klasse, og da den har fået et par timers luft nyder jeg og værdsætter den i høj grad, så fem stjerner fra mig.

Maj 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.