Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerHvidvin

Rhine Riesling - Pinot Gris, Zsuzsanna vineyard, Villa Sandahl, 2004, 13,7% (Ungarn)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi kan ikke komme i tanke om at have købt en eneste flaske vin af dårlig kvalitet hos Bergman Vin-import. Ole Bergman ved godt, hvad han har med at gøre.

Vores tildeling af kun to stjerner til nærværende vin har intet at gøre med en vurdering af vinen udfra et "objektivt" kvalitetskriterium: vinen er ren, vellavet, harmonisk og alt mulig andet godt.

Men Bergman's og vores smag skiller på nogle punkter, og det kommer nok til udtryk her: Vi synes slet og ret at vinen er for sød.

Vinen har en flot, aromatisk duft, smagen er også aromatisk, blomstrende, måske lidt i Alsace'sk stil - blot med mere af det hele - den har flot harmoni og også god friskhed, men sødmen generer os.

Januar 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.