4 stjernerRødvin

Reserva Selecta, Rioja Reserva, Bodegas Campillo, 2007, 13,5% (Spanien) L179064

Kvalitet-pris: OK
149,00 i SuperBrugsen og Kvickly
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Klassisk stor Rioja-duft og smag, der får os til at undre os over, at så mange vinforhandlere og -skribenter elsker at hade den traditionelle, gode Rioja-stil med dens karakteristiske fadpræg og krydring.

Indledningsvis fin balance mellem frugt, syre, sødme og fad. Senere er det som om den tørrer lidt, men sammen med langtidstegt lam vågner den op til dåd og performer flot.

Oktober 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.