4 stjernerRødvin

Reserva I, Palo Alto, 2011, 13,5% (Maule Valley, Chile)

Kvalitet-pris Plus 2: Meget favorable pris
69,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vin med voldsom smagsfylde og masser af fad fremstillet af 50% Cabernet Sauvignon, 35% Carmenère og 15% Shiraz lagret otte måneder i franske og amerikanske fade.

Meget koncentreret duft med tonsvis af smør, mokka og karamel. Smagen er i samme stil, men der er god friskhed (tilsat syre?) til at afbalancere de sødmefulde elementer.

Det kan opleves som for meget af det hele, men serveret i glas med stor luftningsoverflade bliver vinen en ganske flot oplevelse i australsk stil, både hvad smagstype og struktur angår. Vinen er blød, rund og uden skarpe kanter.

Man får ekstremt meget for pengene her. Til samme pris får man typisk kun en bedre dagligvin, når det skal være italiensk eller fransk. Mens reservaen her har noget stort - eller i hvert fald storladent - og luksuøst over sig.

November 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.