Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Régnié, Cuvée des Sires de Beaujeu, Hospices de Beaujeau, 2004, 13% (Beaujolais, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
69,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her midt i sommervarmen kan vi godt få lyst til alt andet end voldsomt strukturerede og koncentrerede vine. Vi er så langt fra at være tilbøjelige til at skænke Amarone i glasset som tænkes kan. Her kommer - for en sjælden gang skyld - Beaujolais ind i billedet.

Denne Régnié er overordentligt glimrende: den smager umiskendeligt af Beaujolais, har tilpas smagsfylde, enkel frugt, god lille friskhed, meget drikkevenlig. Ligeud af landevejen og let at drikke, hvilket passede fint til stegt kylling, salat og nye kartofler.

Juli 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.