3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Refosco Pinot Nero delle Venezie, Ca' delle Rose, 14,5% (Veneto, Italien) L.F12Z0H ANNATA 2006

120,00 (97,50 v. 6 fl., 95,00 v. 12 fl.) (88,00 v. 24 fl.) hos Klubvin.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi oplever på mange måder vinen meget forskelligt, og det giver tre stjerner fra Helle, fire fra mig.

Hvor jeg oplever vinen som en moderne og ret poleret vin med bred appel, oplever Helle den som speciel og med helt smal appel. Vinen har god smagsfylde og harmoni, hælder til den søde side, som om den delvis er fremstillet af let tørrede druer, og der er også tydelig barrique-sødme med vanilje. Sødmen bliver hængende i eftersmagen men afbalanceres fint af godt og blidt bitterstof, og den er også pæn friskhed.

Helles begejstring for smagstypen er til at overse, mens jeg finder vinen lækker.

Der fremgår ingen årgang på etiketterne, men det påstemplede lot-nummer - L.F12Z0H ANNATA 2006 - tyder på, at der tale om årgang 2006.

December 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.