3,5 stjerner4 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

Référence, Pays d'Oc, Gérard Depardieu, 2010, 13,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Behagelig sydfransk vin fremstillet af 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon. Fire stjerner fre Helle, der nyder den, tre fra Preben, der finder den for pæn, og som ikke er helt vild med smagstypen.

Krydret sydfransk bær-duft. Samme type smag med et touch af en sødlig komponent og moderat friskhed. Slank, venlig og rund med et diskret tanninstrejf efter nogen luftning.

H.J. Hansen har vinen som årets julevin. Og her er den svære opgave jo at finde en vin, der vil falde i alle danskeres smag. Og det er på sin vis ikke helt ved siden af, da den næppe kan provokere eller frastøde nogen. Efter vores begreber mangler den dog lidt af det hele: Kraft, sødme, syre og alkohol.

December 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.