4 stjernerRødvin

Red Nectar, Cabernet Sauvignon, Schutz, Barossa, 2007, 14% (Barossa, Australien)

Kvalitet-pris: OK
139,00 hos Atomwine (restsalg)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Endnu en dejlig vin fra Schutz.

Flot cabernet-solbær-duft, krydret. Også flot smag med solbær, grøn peberfrugt og hvid peber. Stor smagsfylde, men koncentrationen er ikke for voldsom. Intet kammer over. I eftersmagen er der god druekerne-agtig bitterhed, som giver længde og dybde. God syre og pæn slankhed.

Tanninerne mærkes, først svagt, med luftning kraftigere, og sammen med den gode syre og den relativt moderate alkoholprocent sikrer det, at vinen ikke har den glatte og fede fremtoning, som man kan møde i australsk vin. Strålende harmonisk struktur.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

December 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.