3 stjernerRødvin

Rayuelo, Manchuela, Altolandon, 2009, 14% (Spanien) PLA-0175791

Kvalitet-pris: OK
129,00 hos Unik Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget mørk og alvorlig vin fremstillet af Bobal, Malbec og Monastrell. Årgang 2008 blev lagret otte måneder i barriques af fransk egetræ. Vi gætter på, at nærværende årgang er lagret på nogenlunde samme måde.

Duft med krydderi og en ganske let naturvinstone. I munden er vinen mørk, næsten dyster, tør og krydret. Sort kerne, masser af peber.

Vinen bliver meget bedre med luft, og vi får indtryk af, at den aktuel kan være inde i en lidt tillukket fase. Til sidst dukker den lette naturvinstone op også i smagen, hvilket kunne give indtryk af, at vinen er svovlet moderat.

Det er muligt, at vinen smagt i en mere åben fase kunne få en stjerne mere.

Glas: Zalto hvidvin.

Marts 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.