3 stjernerRødvin

"R", Rosso Veronese, Fasoli Gino, 2005, 13% (Veneto, Italien) L.6.199

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
92,00 hos Gårdvin (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Frisk, lys, enkel og frugtig vin fremstillet af 100% Corvina.

I smagen er det frisk saft af en blanding af ribs og friske blommer, der er i front. Der er også et lidt gummiagtigt indslag, som dog dæmper sig efter nogen tid.

Udover at være fremstillet af økologisk dyrkede druer er der ikke tilsat sulfitter, så producenten anbefaler, at vinen drikkes indenfor de første 1-2 år, og det lyder fornuftigt, men vinen holder sig dog endnu. Vi når lige netop op på tre stjerner.

Som vinen fremstår nu oversætter vi dens kvaliteter til ca. 50 kr., med meget god vilje 60 kr., så den er efter vores mening alt for dyr.

April 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.