Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Quadrimendo, Toscana, Vitanza, 2003, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,00 hos WineWaiter (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget velbygget og dejlig vin, der først og fremmest er karakteriseret ved en smuk forening af på den ene side kraft og en - i det mindste lige når den er åbnet - råhed, på den anden side en blidhed: tanninudtrykket er fornemt.

Vinen er mørk og dyb, med fin koncentration og vægt. Og så er den ikke tung: for området og årgangen beskedne 13% alkohol, hvilket er godt gået.

Udover den mørke frugt er der diskrete toner af bl.a. muld og en anelse tobak. Vin udviser således tegn på kompleksitet. Duft- og smagstyper vil givetvis forandrer sig en del i fremtiden, idet vinen forekommer at være på vej i sin udvikling: Den er endnu en anelse reserveret i udtrykket, og vi tror den vil åbne yderligere op.

Vinen er lavet af Sangiovese og en smule Merlot lagret på små franske egetræsfade.

Dejlig vin, som vi godt kunne tænke os at smage igen.

Maj 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.