3 stjernerNyvurderingSød vin

Primadonna, Moscato d'Asti, Vigin, 2008, 5,5% (Piemonte, Italien) L 08/MA

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,00 (73,00 v. 6 fl., 77,00 v. 6 fl.) hos Piemonte Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

For et par måneder siden stillede vi en nyvurdering i udsigt, idet det første eksemplar af vinen, som vi smagte, havde ganske få bobler og tilsvarende svag livlighed i munden. Og det kunne jo være en enkeltstående svipser. Men det var det ikke. Også med denne flaske nr. to afslørede lyden, da proppen blev trukket af, at der ikke var noget nævneværdigt tryk i flasken, og vinen havde så godt som ingen bobler og kun en ganske svag livlighed i munden. Så vi fastholder vores vurdering. Og vi må også formode, at en del af partiet lider af denne mangel på bobler.

Vinen smager ellers rigtig godt, og den glimrer især ved en meget fin friskhed og moderat sødme. Havde der også været bobler i, havde vi helt sikkert været på fire stjerner. Men da en del af fornøjelsen ved denne type vin er af frizzante karakter, så bliver det til tre stjerner.

August 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.