Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerHvidvin

Pouilly-Fumé, Les Logères, Guy Saget, 2009, 12,5% (Loire, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Et godt glas Sauvignon Blanc fra Loiredalen kan være en god oplevelse, men vi må nok indrømme, at vi har sværere ved for alvor at komme til at holde af Sauvignon Blanc vine end af vores favoritter Chardonnay og (Prebens) Riesling.

Nærværende Pouilly-Fumé er et pænt og godt glas med sprød og frisk duft. Også smagen er sprød, samtidig med at frugten er ganske fyldig.

Hvor oversøiske Sauvignon Blanc vine ofte oser af hyld, så er denne duft og smag (heldigvis) typisk mindre dominerende i franske versioner, der kan fremstå mere diskrete og smagfulde. Med luftning byder denne Les Logères mere græs og hyld op end vinen indledningsvis byder på.

Er man for alvor Sauvignon Blanc fan, vil man sikkert holde mere af vinen end vi er i stand til.

Marts 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.