2 stjernerHvidvin

Podium, Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superiore, Garofoli, 2011, 14,5% (Marche, Italien) L 13196NA

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
125,00 hos DoréDelicato

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

En person, som vi har indtryk af i høj grad at dele rødvinssmag med, har nærværende vin som sin favorithvidvin. Vi skriver dette for at gøre opmærksom på, at selv om vi ikke kan lide vinen, så er det åbenbart muligt at holde endog meget af den. Og det evigtgyldige udsagn "smag og behag kan man ikke diskutere" er endnu en gang aktuelt.

Vinen, der er lagret på ståltank, har en letkrydret og tør smag og en lidt bitter eftersmag. Lidt flad - højere syre havde ikke været af vejen - og med nogen alkoholfedme og -tyngde. Hverken smag, eftersmag eller øvrige egenskaber tiltaler os. Og vi forstår ikke rigtig meningen med sådan en vin.

Juli 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.