Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Piccolo Principe, Oltrepò Pavese, Barbera, Cabanon, 1998, 14% (Lombardiet, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
289,00 hos Cibi e Vini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lad det først være sagt, at vi ikke er i stand til at sige, at vi synes at en vin er 289 kr. værd. At drikke vin i det prisleje handler enten om at være lidenskabeligt interesseret i vin eller have en vis legemsdel fuld af penge. Vi hører til første kategori.

Piccolo Principe er en meget flot vin med druen Barbera's helt indlysende velsmag. Vinen har lagret på små egefade, og fadlagringen er forbilledlig smagfuld.

Druens karakteristiske syre står flot, og vinen er som helhed kraftfuld på en elegant måde. Det lyder som modsætninger, men det er netop syntesen af disse modsætninger, der er med til at give en overbevisende oplevelse.

Vi har smagt lige så god Barbera til en hundredekroneseddel mindre. Men vil man smage hvad en moderne Barbera vin kan byde på, er muligheden her med denne vin.

April 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.