4 stjernerRødvin

Petit Taureau, Vin de France, Jean-Philippe Padié, 2017, 13% (Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
170,00 hos MIVine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 50% Carignan, 50% Syrah lagret på beton.

Den lægger ud med naturvinsdunst i næsen, hvilket dog hurtigt forsvinder og vinen bliver i bedste forstand mere almindeligt og vinøst duftende.

I munden er vinen frisk, blidt vinøs. læskende, mild og Beaujolais-agtig på den gode måde med enkel frugt og meget høj drikbarhed - det ene glas kalder på det næste. Ingen fornemmelse af tanniner. Der er en smule dybde grundet klædelig bitterstof.

Temperaturmæssigt gør den sig bedst ved ca. 15°.

Fire solide stjerner.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto universal.

November 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.