2,5 stjerner2 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

Papillon, Barossa, Spinifex, 2008, 13,8% (Barossa, Australien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
145,00 hos Vin Down Under (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget ren og transparent vin med saftagtig struktur. Fremstillet af 58% Grenache, 18% Cinsault, 16% Mataro og 8% Shiraz.

Duft af frisk bærsaft, lidt solbærblade og et strejf hvid peber. Også smag af meget friske bær med et touch solbærbusk og med associationer til den sydlige Rhônedal. Diskret frugtsødme. Frisk og meget transparent stil.

Struktur og mundfornemmelse er mere som af saft end af vin, hvilket er med til at gøre at vinen byder på meget lidt modstand.

Der er tre stjerner fra Preben, der finder smagen lækker, men mundfornemmelsen uinteressant og modstanden alt for lav. To stjerner fra Helle der udover at beklage sig over saft-fornemmelsen ikke bryder sig om smagen.

Prisen forstår vi slet ikke. Vi kan ikke få øje på kvaliteter, som hæver sig over hvad en god Côtes du Rhône til 70-80 kr. kan byde på.

Oktober 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.