Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerNyvurderingRødvin

Nuits-Saint-Georges, Les Charbonnières - Vieilles Vignes, Jérôme Chezeaux, 2012, 13% (Bourgogne, Frankrig) L. 219 J

Vi anmeldte vinen for første gang i oktober 2014, hvor vi var enige om at gemme vinen mindst to år før gensmagning. Vinens udtryk var dengang meget ungdommeligt, og så ungdommeligt, at Helle kun gav tre stjerner, mens Preben gav fire. Efter at vi nu har smagt vinen igen, er vi enige om de fire stjerner.

Vinen har stadig sit friske og ungdommelige udtryk men på mere afbalanceret vis. Duft og smag med ribs og jordbær. Den store balance giver løfter om et fint gemmepotentiale, og vi har ikke travlt med at drikke vores sidste flasker.

Glas: Zalto bourgogne.

Marts 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.