Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerNyvurderingRødvin

Nuits-Saint-Georges, Les Charbonnières - Vieilles Vignes, Jérôme Chezeaux, 2012, 13% (Bourgogne, Frankrig) L. 219 J

Dette er anden gang vi nyvurderer denne vin. Første gang, vi anmeldte den, var i oktober 2014, hvor vinens udtryk var meget ungdommeligt, og så ungdommeligt, at Helle kun gav tre stjerner, mens Preben gav fire.

I marts 2018 var vi enige om de fire stjerner og fandt at vinen gav løfter om fint gemmepotentiale.

Vinen har siden ligget og hvilet sig i yderligere to år. Og nu er Helle rykket op på fem, mens Preben holder sig på de fire.

Vinens duft er nu ganske kompleks med vinøse røde bær, frisk bærbusk og rabarber - meget sommeragtig. Smagen er ganske kraftig og der er også kommet mørkere toner til. Nogen tannin giver stramhed. Vinen fornemmes stadig at kunne udvikle sig positivt.

Glas: Zalto bourgogne.

Maj 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.