Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
39,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

God Brachetto, der er dog er noget livløs i munden.

Ganske livlige bobler at se til; i munden flader vinen noget ud. Smage af røde bær og kærnemælk går igen i mange Brachetto'er. Dag 1 var balancen forskudt i retning af kærnemælken, hvor vi foretrækker bærrene i front. Dag 2 var kærnemælken klædeligt dæmpet. God sødme-friskhed-balance.

Vinen er billig og til at få fat i for de fleste, så den er velegnet som demonstration af, hvad Brachetto handler om, hvis man ikke kender typen i forvejen.

Prøv den til modne jordbær, mens de endnu er at få. Det er et ganske perfekt match.

Juli 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.