4 stjernerRødvin

Niergal, Vigneti delle Dolomiti, Pravis, 2001, 13,5% (Trentino-Alto Adige, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
80,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot duft i den ædle solbærgenre, i begyndelsen også mokka og chokolade (fad), der dog dæmpes når vinen har fået luft. Smag i samme retning plus et stejf fyrnåle/eucalyptus hen ad hvad man ofte finder i fx australske vine. Der er således et let "oversøisk" indslag i smagen, men et solidt syreniveau er med til at give vinen en slank og spændstig fremtoning, ærkeitaliensk struktur. Medium garvesyre, der er balanceret fint i forhold til vinens andre komponenter.

En ganske flot vin i moderne stil.

Vurderingen af kvalitet-pris-forhold gælder den nye pris.

August 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.