4 stjernerRødvin

Nero d'Avola, Sicilia, Vulcania, 2002, 13% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
64,00 (Import: Vinens Verden, nærmeste forhandler kan findes her)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her er noget af det rigtige. En meget velafbalanceret og uprangende vin, moderat tyngde og alkohol (hvilket man næsten er nødt til at tage stilling til på disse breddegrader), ingen tendens til overophedethed.

Vinen er venlig og velsmagende, disciplineret og behersket solskin (det kan lyde kedeligt for en dansker, men er et plus, når vi snakker siciliansk vin), har også et blidt italiensk garvesyre-strejf, går fint sammen med mad. Pæn uden at være kedelig.

Den åbner efter et kvarter i glasset, udvikler sig konstant til sidste mundfuld.

Dejlig vin i den bedre daglig-genre.

April 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.