Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Nero d'Avola, Sicilia, Morgante, 2002, 13% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
79,00 hos Brede Vin (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende, bredt anvendelig vin. Meget balanceret og harmonisk. Velsmagende.

Vægten er på den let blommede, let krydrede frugt, der på ingen måde strutter af den solmodenhed man kunne forvente fra de breddegrader. Vinen er derimod slank og har god friskhed og moderat alkoholprocent.

Vinen har et meget fint afstemt præg af lagringen på små egetræsfade - det anes bag den gode og pænt friske frugt.

Prisen går lige an, men heller ikke mere. Når vinen berører overgrænsen til de tre tildelte mønter (som efter 2012 afløst af nye kvalitet-pris-symboler), skyldes det givetvis at den super velansete og meget benyttede ønolog Riccardo Cotarella er konsulent hos Morgante.

Februar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.