Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Nero d'Avola, Sicilia, imbottigliato da C.V.T., 2001, 12,5% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
50,00 i Irma

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

OK frugt og smag med et touch af solmoden sødme.

Pæn og venlig, blød. Har dog en nogenlunde friskhed, så den går pænt sammen med mad. Den har dog næppe syre nok til at give retter med fx tomatsovs et værdigt modspil.

Set i forhold til oprindelsen, så er det en noget letbenet vin uden antydninger af den tæthed og koncentration, vi forbinder med Nero d'Avola. Også alkoholprocenten er bemærkelsesværdig lav for typen: 12,5 %.

Alt i alt nogenlunde OK uden på nogen måde at være ophidsende.

November 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.