3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenSød vin

Nectar, Sherry, Pedro Ximénez, Gonzales Byass, 15% (Spanien) L170171

Kvalitet-pris: OK
375 ml: 64,95 i Irma

Meget mørk og meget sød sherry lagret ni år i amerikanske egetræsfade.

Tyktflydedende. Smag af puddersukker, brændte figner, sirup og likør med kakao og et strejf kaffe. Flydende slik for voksne.

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle, der finder den for tyk og sød. Også Preben foretrækker versioner med lidt mere friskhed.

Bemærk: Den smagte vin er købt i Spanien, og den her i landet forhandlede har ifølge en af de danske forhandlers hjemmeside en anden etiket end vores. Vi ved ikke, hvor meget forskellige aftapninger af vinen kan variere.

Glas: Zalto hvidvin.

Maj 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.