4 stjernerRødvin

Nature - Tempranillo, Vino de la Tierra de Castilla, Pinuaga, 2012, 14% (Spanien)

Kvalitet-pris: OK
99,00 hos Niche Vine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne økologiske vin er os bekendt ikke erklæret naturvin, men i næsen har vinen en let naturvinstone, hvorfor vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Duften er ikke så køn. At sige at den har et lidt råddent præg er nok for voldsomt, men vi er alligevel lidt derhenne ad.

Helt anderledes i munden, hvor vinen er pivren, læskende og meget saftig; vinøs og velsmagende bærsaft med god bærsødme og tilpas syrefriskhed.

Vinen er hverken avanceret, ædel eller andet fint. Men den byder i højeste grad på den essentielle nydelse ved at drikke sund, gæret druemost.

Glas: Zalto universal.

Februar 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.