3 stjernerRødvin

Mouton Cadet, Bordeaux, Baron Philippe de Rothschild, 2016, 13,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
79,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen var i mange år et godt bud på en bredt appellerende, venlig vin, der smagte fint af sin oprindelse. Kan producenten have skiftet stil? For denne var lidt rå i betrækket.

God Bordeaux-duft med lidt søde bær. Ganske velsmagende efter nogen luftning. God friskhed og trods den lidt høje alkoholprocent ikke tung eller kvabset. Som nævnt lidt rå og ikke i den gode forstand en crowdpleaser.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.