Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Mouton Cadet, Bordeaux, Baron Philippe de Rothschild, 2013, 12,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
75,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har smagt Mouton Cadet i adskillige årgange i flere årtier. Den er normalt et meget ensartet produkt fra årgang til årgang og dermed et sikkert valg, hvis man vil have et velsmagende og venligt glas Bordeaux. Årgang 2013 afviger noget fra dette mønster ved at være lidt rå i betrækket.

Duften er meget åben, lækker og lidt sødmefuld Bordeaux. I munden er vinen helt anderledes: Tanninerne sørger for, at vinen bider fra sig, er stram og tør. Med luftning bliver vinen bedre; den når inden et måltids afslutning at bløde noget op og er da ok at drikke.

Vi har flere gange smagt vinen i nærværende årgang dagen efter åbning. Og der har den var rigtig god, tilgængelig og åben, så vinen bør gemmes lidt for at vise sig fra sin bedste side. Også dette er atypisk for Mouton Cadet, der altid plejer at være drikkeklar umiddelbart efter åbning.

Bemærk: Vinen forhandles en del andre steder end i SuperBrugsen. Vi vil tilføje andre forhandlere, efterhånden som vi kommer forbi dem.

Glas: Zalto universal.

Juni 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.