3 stjernerRødvin

Moulin d'Angludet, Margaux, Château d'Angludet, 2006, 13% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
139,00 i Fakta

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velbygget og moderne Bordeaux med markant fadpræg.

Duften er ret domineret af moderne, ristet fad med kaffe. Der er mere vin i smagen, herunder en god kernebitterhed i eftersmagen. Fadet, der bl.a. bidrager med lidt karamel i eftersmagen, slører i nogen grad Bordeaux-karakteren.

Vinen har god og harmonisk struktur med mærkbar tannin.

Vinen vil givetvis blive bedre ved nogen lagring, og der kunne være realistisk håb for at fadpræget dæmper sig og lader vinen komme mere i front.

Februar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.