Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Moulin-à-Vent, Vieilles Vignes, Potel-Aviron, 2009, 13% (Beaujolais, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
159,95 hos Theis Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin, tydeligvis ikke fremstillet ved macération carbonique. Ganske markant fadpræg.

Ganske flot duft med blomstrende elementer, vinøs.

Struktur-mæssigt kan vinen minde om en Bourgogne Pinot Noir, men frugten er mørkere. Pæn bærfrugt med tydelig fadsmag, der bl.a. bidrager med karakteristisk sødme. Frisk syre, og med luftning mærkes tanninerne også.

Vinen er sådan set lækker, men vi er mere i tvivl om, hvorvidt den er interessant som type. Er Gamay god til denne form for fremstilling? Eller skulle man i Beaujolais holde sig til den charmerende macération carbonique stil, der giver så karakteristiske resultater i Beaujolais? Det vil nok være en smags sag.

Marts 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.