3 stjernerRødvin

Moulin-à-Vent, Champ de Cour, Thibault Liger-Belair, 2017, 13,5% (Beaujolais, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
299,95 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er meget langt fra den traditionelle macération carbonique Beaujolais til nærværende vins "alternative" udtryk. Vinen er kraftig, stofrig og kompleks. Den forekommer moderat svovlet med en tydelig naturvinsdunst i den indledende duft. Den livfulde mundfornemmelse og et strejf natur i smagen peger i samme retning.

Der bydes på smage af alt fra jordbær, støvet træbark og lakrids til sorte oliven. Rustikke tanniner. Alt i alt efter min (Preben der smager og anmelder moderatsvovlede vine alene) smag mere specielt end kønt.

Glas: Zalto bourgogne.

Oktober 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.