3 stjernerRødvin

Mornag, Kurubis, 2007, 14,5% (Tunesien)

Kvalitet-pris: OK
85,00 (75,00 v. 6 fl.) hos Vinmand (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget vellavet, harmonisk og ganske dejlig vin fremstillet af 2/3 Syrah og 1/3 Mourvèdre lagret 10 måneder på barriques.

Duft af solbær med en vaniljeagtig sødme. Solbær dominerer også smagen. Pæn syre og helt blide og integrerede tanniner. Yderst behagelig vin at drikke, blød og mild uden at være tandløs. Tydelig sødme, som et stykke hen ad vejen er med til at øge den ret store drikbarhed.

Vi befinder os det meste af tiden mellem tre og fire stjerner, men da sødmen tager til og efter vores smag bliver noget i overkanten, ender vi på tre.

Vinen gør sig efter vores smag bedst ved max 15°.

Maj 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.