4 stjernerRødvin

Morgon, M. Lapierre, 2012, 12,5% (Beaujolais, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
149,00 hos Vinrosen

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Naturvin, der i modsætning til mange konventionelle Beaujolais'er rent faktisk smager af Beaujolais. Vinen demonstrerer, at det er muligt at fremstille naturvin, der ikke er sær og som smager af det man almindeligvis forstår ved vin.

De første 20 minutter efter åbning har vinen i næsen en nogen støvet naturvinsdunst. Også smagen er her noget støvet og ikke specielt attraktiv. Men efterhånden dukker frugt med hindbærtoner frem og støvet lægger sig. Og endelig dukker den rigtige, gode, rene og utilslørede Beaujolais frem. Det er godt. Støv og tåge er væk.

Vinen er velsmagende, meget ren og har god friskhed.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

September 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.