3 stjernerRødvin

Morgon, M.&C. Lapierre, 2013, 12% (Beaujolais, Frankrig) M13TRN 04/04/14

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,00 hos Vinrosen

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Som beskrevet i artiklen Anmeldelse af naturvin - vores veje skilles tager Preben sig af naturvinene alene, da Helle ikke bryder sig om dem. Der er dog én undtagelse, nemlig nærværende Morgon, hvor vinens oprindelse træder mere markant frem end det at vinen er en naturvin. Helle var således i stand til alene ud fra duften at gætte, at det var en Beaujolais.

Ren og god frugt med stor friskhed og pæn dybde. Og som sagt fin Beaujolais-karakter. For den trænede kan naturvinspræget godt anes, men det er ikke noget man nødvendigvis bemærker - Helle gjorde ikke.

Vi er enige om tre pæne stjerner.

Glas: Zalto universal.

Juni 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.