3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Monthelie 1er Cru, Les Duresses, Monthelie-Douhairet-Porcheret, 2016, 13,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
299,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ungdommelig, livfuld vin med god smagsfylde og høj friskhed. Nogen strenghed og god seriøsitet. Duft med hindbær. Smagen har også hindbær, indledningsvis på en lidt hindbær-sodavand-agtig måde, med luftning mere vinøs.

Fire stjerner fra Preben, der rigtig godt kan lide den efter nogle timers luftning, tre fra Helle, der finder "for meget saft, for lidt vin" på dette tidspunkt i vinens udvikling.

Glas: Zalto bourgogne.

Marts 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.