3 stjerner2 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Montefalco Rosso, Arnaldo Caprai, 2009, 14% (Umbrien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
129,95 (vejledende pris) i SuperBest (skiftet navn til Meny) / 129,95 (vejledende pris) i Eurospar (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fire stjerner fra Preben, der finder vinen ganske skøn og meget gentagelsesværdig, to fra Helle, fordi påvirkningen fra de op til 15% Sagrantino skinner overraskende kraftigt igennem med den deraf følgende tanniske stil. Vinen er fremstillet af Sangiovese, Sagrantino og andre blå sorter.

Duft med friske bær og lidt solbærbuskblade.

I munden er vinen ganske pågående, frisk, frugtig og med solid tanninmarkering, som til at begynde med er lidt voldsom i forhold til den frugtige stil. Meget struktureret for dens "størrelse".

Ved luftning bliver vinen blødere, samtidig med at den tørre Sagrantino-karakter træder mere frem i smagen.

Vi serverede vinen til grønsagsmad, hvilket må siges at være en fejl, da vinens bid næsten kræver kødledsagelse.

November 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.