3 stjernerRødvin

Monile, Valpolicella Classico Superiore, Salvalai, 2002, 13,5% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris: OK
79,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

På de aktuelle regnvejsdage her i juni, hvor en almindelig Valpolicella vil være for sommeragtig, er det godt at der findes en kraftigere og mørkere Valpolicella som denne ripasso vin.

Vinen, der bliver bedre og bedre ved luftning, er ren og behagelig og en smule tilbageholdt i udtrykket, især lige efter åbning.

Vinen kræver afgjort luft eller tid; den har potentiale til stadig at udvikle sig et par år i flasken. Det er muligt at den smagt på en senere tidspunkt ville kunne opnå en højere vurdering.

Juni 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.